fbpx
Annonce

Laporta: 'Man ønsker at skade vores renomé og ære'

FCBARCELONA.DK - 01.04.23

// Joan Laporta

Det var en meget passioneret Joan Laporta der i går holdt tale for en række andalusiske Barca-fanklubber. Her forsikrede han om, at der intet hold er i anklagerne om korruption og at de alene har til formål at skade klubben.

Den aktuelle sag om påstået korruption og køb af dommerhjælp fyldte en del, da Laporta holdt tale ved en kongres for fanklubber i Andalusien, Ceuta og Melilla.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er intet om det. Det eneste man ønsker er at skade vores renomé og ære. Man skal ikke lege med Barcas følelser. Vi har gennem 123 år vist vores værdier, engagement, ansvar og ære, for det er sådan vi ser fodbold, sport og livet i sin selv' kom det fra Barca-præsidenten

'Jeg beder om at vi står sammen for at forsvare vores klublogo og vores ejermodel. Barca vi altid tilhøre sine medlemmer og sine tilhængere. Derfor er der meget på spil med alt hvad der sker. Taktikken er at kvæle os indtil vi giver op, men vi vil ikke tillade, at man snavser vores ære til. Vi vil forsvare Barca til sidste blodsdråbe' fortsatte Laporta.

'De angreb vi har set på det seneste, har intet med virkeligheden at gøre. Det er meget grimt hvad man gør mod os. Det er ingen tilfældighed, at det køres en kampagne mod vores klub' afsluttede Laporta under store klapsalver.



.:FORSIDE:.