fbpx
Annonce

Laporta giver fornyet gejst til holdet før PSG-kampen

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.03.21

// PSG // Joan Laporta


Valget af Joan Laporta søndag aften har ikke kun skabt fornyet håb om, at klubben snart kan komme ud af krisen. Valget af Laporta skaber også fornyet gejst og tro hos spillerne om, at de kan gå videre til kvartfinalerne mod PSG.

De fleste Barca-fans tror ikke rigtig på, at holdet kan spille sig videre i Champions League mod PSG, efter at holdet blev ydmyget i den første kamp på Camp Nou for tre uger siden med et knusende nederlag på 1-4. Nu hvor Laporta er blevet valgt som præsident giver det dog fornyet gejst til spillerne.

Lige siden Josep Maria Bartomeu gik af som præsident i Barca sidste år har der hersket en uvished om klubbens fremtid, men nu kan der endelig komme mere klarhed over hvilken retning Barca skal i som klub i fremtiden. Det letter uden tvivl presset på spillerne.

At Laporta nu igen står i spidsen for Barca skaber helt sikkert også ny gejst og optimisme blandt spillerne. Laporta kommer tilbage til Barca med stor tro på den sportslige succes. Det kan ikke undgå at smitte af på spillerne og give dem fornyet tro på videre avancement mod PSG.

Returkampen mellem PSG og Barca finder sted i morgen aften i den franske hovedstad. Her skal Barca som minimum score fire mål for at gå videre. I løbet af kampen får vi at se om Laportas tiltrædelse som præsident får indflydelse på indsatsen.

.:FORSIDE:.