fbpx

Lamine Yamal kan ikke spille mod Barbastro

FCBARCELONA.DK - 07.01.24

// Lamine Yamal // UD Barbastro

Det ville være oplagt at give Lamine Yamal spilletid i aftenens pokalkamp mod Barbastro, men en karantæne på to kampe fra sidste sæson med U19-holdet, holder ham udenfor i Copa del Rey.

Xavi kan ikke tage Yamal med til kampen mod UD Barbastro i aften, selvom Barca-træneren helt sikket meget gerne ville sende den 16-årige angriber i aktion.

Artiklen fortsætter under annoncen


Yamal spillede sidste sæson med klubbens U19-hold, bedre kendt som Juvenil A. Her fik han et rødt kort i en pokalkamp og udvisningen blev efterfølgende takseret til to kampes karantæne.

Det lidt pudsige er, at karantæne også gælder pokalkampe med førsteholdet og det er årsagen til, at Yamal må blive hjemme i Barcelona i aften. Skulle Barca besejre Barbastro og dermed gå videre til ottendedelsfinalen, kan Yamal heller ikke være med her.

Yamal bliver hovedsagligt brugt som indskifter i denne sæson og derfor havde der med stor sandsynlighed ventet ham en plads i startopstillingen mod Barbastro fra fjerdebedste række, hvor Xavi forventes at give reserverne spilletid og flere af dem fra start..:FORSIDE:.