fbpx
Annonce

Kun tre nye spillere må indskrives til Europa League

FCBARCELONA.DK - 29.01.22

// Europa League

ps5 art


Den alt for tidlige exit af Champions League betyder, at Barca må nøjes med at spille med i Europa League. Her er det kun tilladt at indskrive tre nye spillere i januar og det kan stille Xavi i en svær situation.

UEFA's regler er klare - en klub må kun forstærke sig med tre spillere i vinterens transfervindue når det gælder de europæiske klubturneringer. Barca har allerede forstærket sig med Dani Alves og Ferran Torres og det er oplagt, at de tager to af pladserne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi er dog på jagt efter yderligere forstærkninger, hvor Traoré Adama meldes tæt på et skifte og hvor yderligere spillere kan komme på tale, som f.eks. Alvaro Morata. Barca-træneren kan derfor komme til at stå med nogle meget svære valg, for hvem skal have de tre pladser, hvis holdet er blevet forstærket med flere end tre spillere?

UEFA's frist for indskrivning af spillere er den 2. februar, få dage efter at transfervinduet er lukket. Hvis Barca ikke forstærker sig yderligere, kommer Ferran Jutglá og Abde sandsynligvis til at slås om den tredje plads.

.:FORSIDE:.