fbpx
Annonce

Konrad: 'Tak for alt, FC Barcelona'

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.07.21

© Getty Images
// Konrad

Tidligere på ugen skiftede Konrad de la Fuente til den franske storklub Marseille efter at have været en profil for B-holdet og spillet med førsteholdet i sidste sæson. I den forbindelse har Konrad nu valgt at takke for sin tid i Barca.

Det gjorde han i et opslag på de sociale medier i går:

'Da vi var små drømte mange om at blive fodboldspillere, men et barns uskyldighed gør det uforståeligt for os som børn at kende det sande omfang af den store indsats, der skal gøres for at nå vores drøm' indledte han sit opslag.

'I dag er min tur til at give slip på noget af det jeg taler om, for at fuldføre min drøm om at spille fodbold. Jeg siger farvel til klubben der har givet mig alt. Jeg siger farvel til min familie gennem de sidste otte år. Jeg siger farvel til FC Barcelona' tilføjede han.

'Jeg vil takke FC Barcelona for al den glæde de skabte for mig gennem alle disse år, men det vigtigste for mig er at takke alle mine holdkammerater jeg har delt omklædningsrum med, alle de mennesker jeg har mødt. I er alle den sande identitet i denne klub' skrev han videre.

'Jeg lover jer, at jeg altid vil bære logoet indgraveret i mit bryst, og uanset hvor jeg kommer hen, vil jeg tage værdierne FC Barcelona lærte mig, med mig, med så meget kærlighed og dedikation' afsluttede Konrad sit opslag på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CQ1lG9pA2d8/

 

.:FORSIDE:.