fbpx
Annonce

Konrad er i Marseille for at færdiggøre skifte

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.06.21

© Getty Images
// Konrad

Konrad de la Fuente er blevet for god til at spille for Barca B i Spaniens tredjebedste fodboldrække, men han er endnu ikke klar til førsteholdet, selvom han fik debut i sidste sæson. Derfor er amerikaneren på vej til Olympique Marseille.

Der har været tale om en lejeaftale for Konrad til den franske storklub Marseille, men det bliver angiveligt et permanent skifte. Det skriver den catalanske avis Sport. Konrad er netop nu i Marseille for at få skiftet på plads.

Tidligere denne mandag gennemgik Konrad det obligatoriske lægetjek hos Marseille på deres træningsanlæg, så skiftet til fransk fodbold kan blive officielt allerede senere i dag eller måske i morgen.

Konrad fra Miami bliver 20 år senere i juli måned, men var han blevet rykket op på førsteholdet ville han sandsynligvis komme til at sidde for meget på bænken. Derfor har det handlet fra både catalanernes og Konrads side om at finde en klub til ham, hvor han kan spille fast.

Det lader til, at det bliver i Marseille som er en af de store klubber i Frankrig. Med en opvækst i Miami og Barcelona lader det dermed til, at Konrad kan fortsætte livet tæt ved havet og Middelhavet. Sælger Barca Konrad ventes de at få en tilbagekøbsklausul.

.:FORSIDE:.