Koeman: 'Vi havde fortjent mere'

FCBARCELONA.DK - 11.03.21

// PSG // Champions League // Ronald Koeman

Ronald Koeman ærgrede sig over de mange brændte chancer, da han mødte pressen efter 1-1 kampen mod PSG. Han roste samtidig sine spillerne for en flot indsats og en god indstilling gennnem hele kampen.

'Vi er ude, men vi tager hjem med en god fornemmelse. Vi havde mulighederne til at gøre det svært for dem. Vi spillede en flot første halvleg, hvor vi var dem overlegne og viste en flot indstilling. Vi havde fortjent mere, mindst 1-2 ved pausen. Det havde gjort det hele anderledes' indledte Barcas træner.

'Vi gjorde det godt i kampen i dag og spillede på det niveua vi kan. Det er af den vej vi skal fortsætte. Jeg synes holdet efterlader sig et rigtig godt indtryk. Jeg er tilfreds med indstillingen fra første til sidste minut' sagde han videre.

'Resultatet i den første kamp var for stort. I dag mener jeg vi skabte meget mere end de gjorde i første kamp, men vi scorede kun én gang og de scorede fire. Det er forskellen' fortsatte Koeman.

'Holdet ydede en enorm anstrengelse, men man skal også have heldet. Det er første gang at modstanderens målmand bliver kåret til kampens spiller. Vi havde chancerne, men vi udnyttede dem ikke' kom det videre fra ham.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Messis brændte straffespark:
'Det er ikke afgørende, men det var et vigtigt øjeblik. Det er ting der sker. Vi skal fokusere på holdets indstilling'.

Exit af Champions League i 1/8 finalen:
'Vi røg ud af turneringen på grund af vores anden halvleg på hjemmebane. Det gjorde det svært, men vi prøvede. Vi skabte chancer og havde fortjent at komme foran med 1-2 og 1-3, men vi må acceptere som det er. Holdet fik vist, at fremtiden tegner lys'.

Messis fremtid i Barca:
'Rent overordnet set har Messi et godt stykke tid kunne se, at holdet gør det bedre. Med de ændringer der er sket og med at bruge unge spillere, kan Messi ikke tvivle på dette holds fremtid, så det vil ikke være et argument for ikke at blive'.

'Vi kan alle være stolte over dette hold og den indsats vi ydede. Jeg så et hold der ville vende resultatet, men vi manglede at udnytte vores chancer' afsluttede Koeman.