fbpx
Annonce

Journalist: United har afsendt tilbud på Memphis

Peter Vyff - 12.11.22

// Memphis Depay

Barca ønsker angiveligt at tage afsked med Memphis, som er kommet i overskud. Hollænderen mangler dog ikke interesse, og Manchester United skulle eftersigende allerede have afsendt et tilbud på angriberen.

Den 28-årige Memphis har haft en turbulent tid på Camp Nou, siden han skiftede fra Olympique Lyon i sidste sæson. Selvom landsholdsspilleren fik en flot start med flere kampafgørende scoringer, så har flere lange skadesperioder, og tilgangen af Ferran Torres, Robert Lewandowski og Raphinha dog gjort det svært for hollænderen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Memphis har derfor blot spillet tre kampe i denne sæson, hvor han i øjeblikket er ved at komme sig ovenpå en længerevarende lårskade. Cheftræner Xavi har ikke hollænderen som en del af fremtidsplanerne på Camp Nou, og derfor arbejder ledelsen eftersigende på at skille sig af med landsholdsangriberen til januar, når transfervinduet åbner igen.

Hollænderen står ikke uden interesse, og ifølge journalisten Adrián Sánchez skulle Memphis allerede have et tilbud liggende fra hans tidligere klub, Manchester United. Angriberen tilbagte 18 måneder på Old Trafford, hvor det kun blev til skuffende 7 mål i 53 kampe.

United har dog hårdt brug for en angriber, og med hollandske Erik ten Hag i spidsen, ønsker englænderne nu angiveligt at hente Memphis tilbage til klubben. Det er dog stadig tvivlsomt om, hvorvidt Barca ønsker at lade ham skifte gratis, som det eftersigende var tilfældet i sommer, eller om ledelsen kræver penge for et skifte.

Der har tidligere været spekuleret i et beløb i omegnen af 20 mio. euro, hvilket umiddelbart vil være overkommeligt for United, og eftersom catalanerne kun har en ligakamp tilbage inden transfervinduet åbner, nemlig på årets sidste dag, så kan Memphis dermed allerede have spillet sin sidste kamp Barca.



.:FORSIDE:.