fbpx
Annonce

Joan Laporta rejser med holdet til San Sebastián

FCBARCELONA.DK - 20.03.21

// Real Sociedad // Joan Laporta


Når Barca i morgen aften møder Real Sociedad på udebane, vil præsident Joan Laporta være til stede på Anoeta i San Sebastián. Det bliver dermed den nyvalgte præsidents første officielle opgave for klubben efter valget.

Joan Laporta har meddelt, at han tager med holdet til San Sebastián i morgen, for at overvære den vigtige og meget svære udekamp mod ligaens nr. 5 fra Real Socidad. Baggrunden for turen er, at klubbens nyvalgte præsident ønsker at vise holdet sin opbakning og støtte.

Laporta vandt præsidentvalget for små to uger siden, men det var først i onsdags, at han formelt blev udnævnt til præsident for FC Barcelona. Det skete ved en ceremoni på Camp Nou. Turen til San Sebastián bliver dermed Laportas første offentlige optræden siden udnævnelsen.

Joan Laporta var også med holdet i Paris i sidste uge til kampen mod PSG, men her var han inviteret af klubbens midlertidige leder, Carles Tusquets, der dengang stadig ledede klubben.

Der er ingen tvivl om at Laporta vil være tæt på spillerne, ikke mindst i den første tid af præsidentperioden, hvor mange opgaver skal løses, men hvor det også handler om at signalere sammenhold og opbakning, efter en svær sæson med masser af modgang.


.:FORSIDE:.