fbpx
Annonce

Iñigo Martínez skifter nok gratis til Barca i 2023

Peter Vyff - 20.08.22

// Iñigo Martínez

Barca forsøgte tidligere i transfervinduet at hente Iñigo Martínez hos Athletic Club Bilbao, dog fik ledelsen hurtigt deres bud afvist. Alt tyder nu på at forsvarsspilleren istedet skifter til Camp Nou næste år, hvor baskerens kontrakt udløber.

Ledelsen har haft et klart mål om at forstærke forsvaret i dette transfervindue, hvor både Andreas Christensen og Jules Koundé er kommet til Camp Nou. Catalanerne forsøgte dog inden købet af franskmanden at hente Iñigo Martínez hos Athletic Club Bilbao, hvor forsvarsspilleren har spillet siden 2018, hvor han ankom fra Real Sociedad.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca tilbød eftersigende 20 millioner euro inklusiv variabler for Iñigo Martínez, hvilket dog hurtigt blev afvist af ledelsen på San Mamés. Catalanerne har dog endnu ikke opgivet håbet om at hente centerbacken til Camp Nou, og ifølge Sport arbejdes der nu på at hente ham til næste år, hvor baskeren står uden kontrakt.

Sportsdirektøren Mateu Alemany har angiveligt altid haft et godt øje til Iñigo Martínez, der trods sine 32 år stadig har meget at byde på. Landsholdsspilleren har en kæmpe erfaring fra allerhøjeste niveau, samt er han venstrebenet, hvilket er noget Xavi har efterspurgt længe til det centrale forsvar.

Det er derfor forventeligt at ledelsen vil hente baskeren til Camp Nou næste år, på trods at indkøbene af Andreas Christensen og Koundé. Samuel Umtiti forventes at forlade holdet inden transfervinduet lukker, ligesom den 35-årige Gerard Piqué befinder sig i slutningen af sin karriere.

Franske Clément Lenglet er også sendt afsted på udlån til Tottenham, hvor man på Camp Nou håber at han kan skifte til permanent efter denne sæson. Iñigo Martínez' skifte til Barca virker derfor ganske sandsynligt, og eftersom han ifølge Sport også har takket nej til en kontraktforlængelse, så tegner det til et gratis sommerskifte næste år for den rutinerende landsholdsspiller.

.:FORSIDE:.