fbpx
Annonce

Ingen af Barcas spillere vender skadet hjem fra VM

FCBARCELONA.DK - 19.12.22

// VM 2022

topbar2221

Barca havde hele 17 spillere afsted til VM i Qatar, fordelt på otte forskellige landshold. Her frygtede Xavi helt naturligt, at en eller flere spillere ville blive skadet under slutrunden, men det skete ikke og alle vender tilbage i god form.

Det er et velkendt fænomen at spillere bliver skadet i landskampe, noget som Barca i den grad oplevede i den sidste landskampspause op til VM-slutrunden. Derfor var der også frygt for, at der ville komme skader ved VM i Qatar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frygten skulle dog vise sig at være ubegrundet, for Xavi kan glæde sig over, alle 17 spillere vender hjem uden skader eller skavanker af betydning. De sidste spillere der forlod VM var Ousmane Dembélé og Jules Koundé, der begge var med søndagens VM-finale mod Argentina.

Det er 17 spillere i god form der vender tilbage til træningen i Barcelona, for de har trænet målrettet i Qatar og hovedparten af dem har spillet mange minutter. Det er et godt udgangspunkt for Xavi, når han skal have holdet forberedt til første kamp efter VM, der er den 31. december mod Espanyol.



.:FORSIDE:.