fbpx
Annonce

I denne uge starter den nye sæson

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.07.21

© Getty Images
// Sæsonoptakten

I dag viser kalenderen mandag den 5. juli, hvilket betyder at vi er gået ind i ugen hvor den nye sæson 2021/22 officielt begynder. Det sker på fredag med de første lægetjek. Få overblikket over sæsonstarten her.

De første Barca-spillere vender allerede tilbage på fredag den 9. juli, hvor de første lægetjek bliver foretaget. Dagen efter den 10. juli fortsætter også med lægetjek. De spillere som ikke har spillet med landshold i løbet af sommeren vender tilbage den 9. eller 10. juli.

Om en uge den 12. juli påbegyndes træningen på træningsanlægget Ciutat Esportiva i Sant Joan Despí-området i Barcelona. Normalt starter træningen dagen efter de vanlige lægetjek, men spillerne skal sandsynligvis også testes for corona, når de vender tilbage, så det kan være derfor, at træningsstarten er skubbet nogle dage.

Det bliver ikke en fuldtallig trup som Ronald Koeman har til rådighed den 12. juli, da flere spillere deltager ved diverse landsholdsturneringer denne sommer som EM, Copa América, Gold Cup og OL. Derfor ventes det, at en del spillere fra B-holdet træner med i de første uger i sæsonstarten.

Landsholdsspillerne vender drypvis tilbage i løbet af juli og august måned, så det bliver nok først i august, at Koeman har hele førsteholdstruppen til rådighed. Det giver god mulighed for B-holdets spillere til at vise sig frem på førsteholdet.

Der er allerede fastlagt et par træningskampe denne sommer. Barca deltager ikke i en træningsturnering, som de tidligere har gjort, men planlægger selv deres træningskampe denne sommer. Indtil videre er der planlagt kampe mod catalanske Gimnàstic de Tarragona og Girona på Estadi Johan Cruyff, som klubben også mødte sidste sommer.

Dertil bliver den årlige Gamper-kamp også spillet, men modstanderen er endnu ikke officielt bekræftet. Der har været tale om Manchester City og Juventus indtil videre som modstandere i den catalanske presse. Dertil kan det være, at der kommer flere træningskampe.

Koeman har dermed nok at tage fat på i sæsonstarten inden den første officielle kamp i den nye sæson mod Real Sociedad i midten af august spilles, enten den 14. eller 15. august. Der skal arbejdes på mange områder i sæsonstarten med henblik på at forbedre holdet til den nye sæson.

.:FORSIDE:.