fbpx
Annonce

Holdkammeraterne holdt afskedsfrokost for Piqué

FCBARCELONA.DK - 10.11.22

// Gerard Piqué

Gerard Piqué trænede med en sidste gang, da holdet i går løsnede muskler op efter kraftanstrengelsen mod Osasuna tirsdag aften. Efter træningen tog holdkammeraterne afsked med en fælles frokost.

Selvom VM-pausen nu reelt er en realitet, samlede Xavi sine spillere til en gang restitutionstræning dagen derpå, efter at Osasuna var blevet besejret med 1-2 trods en mand i undertal en time.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var den sidste træningssamling med samtlige disponible spillere, for nu spredes truppen for alle vinde på grund af VM. Samtidig var det også definitivt sidste gang at Gerard Piqué trak i træningstøjet på træningsanlægget Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Efter træningen var der arrangeret en fælles frokost, hvor Piqué var hovedpersonen. Han fik naturligt plads ved bordenden og fik masser af krammere af holdkammeraterne, der samtidig tog afsked med hinanden op til VM pausen på halvanden måned.

Piqué har tidligere udtalt, at han nu tager på en god ferie og sunder sig ovenpå en begivenhedsrig uge, den sidste i hans aktive karriere som fodboldspiller.



.:FORSIDE:.