fbpx
Annonce

Hele fem ud af syv forsvarsspillere er nu skadet

Simon Arun Vrábel - 25.01.24

 


Xavi står med en gevaldig hovedpine inden lørdagens kamp imod Villarreal, for hele fem ud af holdets syv forsvarsspillere er skadet, og af de to tilbageværende er João Cancelo, som netop er vendt tilbage fra sin knæskade.

Kampen imod Athletic Bilbao var ikke kun hård ved spillerne mentalt på grund af nederlaget i slutningen af dommerens overtid, men også rent fysisk kunne Xavi konstatere at Andreas Christensen, Alejandro Balde og Ronald Araújo måtte tilslutte sig den lange liste af skadede forsvarsspillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter kun 23 minutter af opgøret på San Mamés måtte Alejandro Balde sætte sig ned i græsset, med hvad der lignede en muskelskade i højre baglår, og i det 70. minut var det så Andreas Christensen som måtte lade sig udskifte. Efterfølgende fangede kameraerne, at danskeren modtog behandling på sin lægmuskel, som også blev pakket ind med is.

Danskeren havde allerede problemer med læggen under kampen imod Unionistas, hvor han måtte lade sig udskifte i halvlegen. Samtidig er det udelukket, at Balde kommer i aktion igen i den nærmeste fremtid, og som om det ikke var nok, så bekræftede Ronald Araújo efter kampen imod Bilbao, at han døjer med knæproblemer. Araújo modtog da også flere hårde tacklinger i kampen, som ikke har været med til at gøre smerterne mindre. I kampen så man, at hans højre ben var godt tapet ind.

Det betyder, at Iñigo Martínez, Marcos Alonso, Alejandro Balde, Andreas Christensen og Ronald Araújo alle er skadet, og det efterlader kun Jules Koundé og João Cancelo, som netop er vendt retur fra den knæskade, som han pådrog sig i begyndelsen af januar.

Spørgsmålet om Araujo og Christensen kan spille lørdag og kan de ikke det, er der kun to forsvarsspillere ud af syv til rådighed inden lørdagens ligakamp imod Villarreal, hvilket stiller Xavi i en penibel situation.

Det positive er, at både Pau Cubarsi og Héctor Fort har lavet flere gode indhop, og derfor kan begge spillere med stor sandsynlighed forvente at få mere spilletid. Både Fort og Cubarsi er noteret for tre officielle kampe for førsteholdet.



 

.:FORSIDE:.