fbpx
Annonce

Godt nytår fra fcbarcelona.dk!

FCBARCELONA.DK - 31.12.21

© FC Barcelona

ps5 art


2021 synger på absolut sidste vers og det er blevet tid til at sætte punktum for et år, som endnu engang har budt på udfordringer, men som bestemt også har haft adskillige lyspunkter, som tages med ind i 2022.

Året der er gået har lige som 2020 været præget af corona, hvilket har sat sit aftryk på hele verden. Efter en god sommer, hvor smittetallet faldt og hvor international fodbold så småt kunne vende tilbage til normale tilstande, så er hele verden igen blevet hårdt ramt i vintermånederne. Heldigvis står vi bedre rustet end sidste år, hvilket skaber forhåbninger om et 2022 uden COVID-19 som hovedperson, og hvor vi fortsat kan støtte vores catalanske helte på Camp Nou sammen med andre passionerede fans.

Også i FC Barcelona har det været et hårdt år. Klubbens største spiller nogensinde, Lionel Messi, forlod Camp Nou i tårer og har efterladt et stort tomrum på holdet og hos tilhængerne. Derudover har Barca været voldsomt hårdt ramt på økonomien og hvor man sportsligt har oplevet en historisk krise. Det har kulmineret med valget af Joan Laporta som ny præsident og klublegenden Xavi Hernández som ny træner. Det har allerede startet en positiv og lovende udvikling i klubben, som har skabt fornyet tro hos tilhængerne for det kommende år. Et generationsskifte er under vejs og en storstilet oprydning er igangsat af ledelsen, hvilket vil bringe Barca tilbage på toppen.

Dermed kan vi sammen se frem mod et 2022 med håbet og forventningerne om et glædens år, hvor vi sundheds- og samfundsmæssigt igen kommer oven på, hvor vi kan nyde hinanden og verden uden restriktioner, hvor færre bliver syge, og hvor FC Barcelona lige så langsomt kæmper sig tilbage hvor klubben hører til - nemlig til tops.

Godt nytår! Visca el Barça og visca Catalunya!

.:FORSIDE:.