fbpx
Annonce

De Jong og Braithwaite blev mødt af vrede fans

Simon Arun Vrábel - 12.08.22

// Frenkie de Jong // Martin Braithwaite

Fremtiden for Frenkie de Jong og Martin Braithwaite er forsat usikker og følelsen blandt mange fans er, at de to spillere ikke handler i klubbens interesse. Det fik begge spillere at føle da de i går mødte op til træning.

Martin Braithwaite og Frenkie de Jong står i hver deres situation, men fælles for dem begge er, at deres fremtid i klubben er uvis. Hvor danskeren er helt uønsket, er historien en anden for Frenkie de Jong, som Xavi på sit seneste pressemøde omtalte om en vigtig spiller.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Klubben er dog i store økonomiske problemer og derfor er der brug for at alle kigger indad og hjælper til der hvor de kan. For spillernes vedkommende så kan de hjælpe klubben bedst hvis de går ned i løn eller skifter klub og her er fællesnævneren for begge spillere. Hvor Braithwaite modsætter sig et skifte, så nægter Frenkie de Jong angiveligt at indgå i dialog om en reducering af sin løn.

Netop dén modvillighed fik de to spillere at føle fansenes reaktion på, da de i går onsdag, ankom til træning.  Her blev de mødt af buh-råb og diverse skældsord fra en lille gruppe utilfredse fans.

.:FORSIDE:.