fbpx
Annonce

Franske medier sender igen Coutinho til Marseille

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.07.21

// Philippe Coutinho


I juni måned kunne flere brasilianske medier fortælle, at den franske storklub Marseille er ude efter Phillipe Coutinho. Siden har der ikke været meget nyt, men nu har de franske medier igen taget rygtet op.

Den franske avis La Provence skriver blandt andre, at Marseille på mandag vil annoncere en stor tilgang til klubben. Ifølge avisen er der en stor chance for, at det bliver Coutinho som præsenteres som ny spiller i Marseille i starten af næste uge.

Marseille er i gang med et ambitiøst projekt om igen at komme til at spille med om det franske mesterskab og gøre det godt i Europa. Derfor har de forstærket sig markant i den seneste uges tid, blandt andre med tilgangen af Konrad de la Fuente fra Barca B, som fik nogle få førsteholdskampe i sidste sæson.

Rygterne om et muligt skifte for Coutinho gik i juni på, at det er Marseille-træneren Jorge Sampaoli, som vil have Coutinho til klubben ved den franske middelhavskyst. Den tidligere Sevilla og Argentina-træner ser angiveligt Coutinho som en klar forstærkning til sit hold.

Det står klart, at Barca forsøger at komme af med Coutinho, da han ikke har levet op til forventingerne, og fordi han er blandt de bedst betalte spillere i truppen. Foruden Coutinho kan Umtiti også ende i Marseille, mens franskmændene også har været sat i forbindelse med Martin Braithwaite.

.:FORSIDE:.