fbpx
Annonce

Emerson leverede varen i 90 minutter for Brasilien

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.06.21

© Getty Images
// Emerson

Emerson fik endelig chancen fra start ved Copa América af landstræner Tite, da han startede inde i nattens kamp dansk tid mod Ecuador. Den nye Barca-spiller fik fuld spilletid, hvor han leverede varen fra højre back.

Tite gav chancen til Emerson i kampen mod Ecuador natten til mandag. Brasilien var allerede sikre avancement, så en del reserver fik chancen, blandt dem Emerson.

Det viste sig at være en god idé, da Emerson spillede godt, men desværre var det ikke nok, da brasilianerne måtte nøjes med 1-1 mod Ecuador, som er et af de få lande som Brasilien ikke deler landegrænse med.

Det har ellers været Juventus-spilleren Danilo med en fortid i Real Madrid, som har taget sig af højre back for storfavoriterne ved Copa América, men Emerson viste sine kvaliteter, og gjorde det han skulle mod Ecuador, så måske får den 22-årige brasilianer chancen igen senere i turneringen.

Med Dani Alves' 38 år og Danilos 29 år er det oplagt, at Emerson på sigt sætter sig fast på højre back på det brasilianske landshold, men Dani Alves og Danilo kommer til at kæmpe hårdt for at bevare deres pladser hos Selecao frem mod VM i 2022.

Emerson er klar over, at Dani Alves og Danilo står foran ham i køen når det kommer til landsholdet, men skiftet til Barca kan hjælpe ham med at avancere yderligere i hierarkiet for brasilianerne. Emerson er i øvrigt kun med ved Copa América fordi Dani Alves blev skadet kort forinden.

.:FORSIDE:.