fbpx
Annonce

Elche er svære at slå på hjemmebane denne sæson

FCBARCELONA.DK - 06.03.22

// Elche

ps5 art


Barca har leveret opløftende resultater på det seneste og det skulle meget gerne fortsætte i eftermiddag, når holdet besøger Elche. Alicante-klubben taber dog meget få kampe hjemme på Estadio Martínez Valero.

Xavi har endelig fået startet den catalanske målmaskine med tre solide sejre i træk og en målscore 12-3. De gode takter skal holdes i eftermiddag mod Elche, for efter den skuffende start på sæsonen, er der ikke råd til flere svipsere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca står i den situation, at de kan tage 3. pladsen i ligatabellen, i det mindste indtil to af de nærmeste konkurrenter, Betis og Atlético Madrid, mødes i aften i et indbyrdes opgør i Sevilla. Vinder Barca over Elche og Betis ikke vinder over Atlético, vil Barca avancere til top 3.

Elche ligger på en ydmyg 14. plads i tabellen, så ud fra det burde det ligne en overkommelig opgave for Xavi og hans spillere, ikke mindst når man ser på de seneste præstationer fra catalanernes side, hvor Valencia, Napoli og Bilbao alle er blevet besejret med store cifre. Disse klubber må antages at være stærkere end Elche.

Alligevel er der grund til advarsel, for Elche er rigtig svære at slå hjemme på Estadio Martínez Valero. De har kun tabt to ud af deres tolv hjemmekampe denne sæson og det vidner om en svær bane. Det har hold som Sevilla og Villarreal måtte sande, for de fik begge kun ét point med hjem.

Det er på hjemmebane at Elche har hentet klart de fleste af sine point denne sæson, så der er absolut ikke tale om nogen walkover for Barca i eftermiddag.

Kampen spilles kl. 16.15 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.