fbpx
Annonce

Deulofeu om Barca-tid: 'Jeg havde ikke niveauet'

Peter Vyff - 18.12.22

// Deulofeu

topbar2221

Barca havde store forventninger til Gerard Deulofeu, som var et af La Masias største talenter nogensinde. Catalaneren formåede dog aldrig at få sit gennembrud på Camp Nou, og årsagen kom han forleden ind på i et større interview.

Barca har altid haft nogle af fodboldhistoriens største talenter tilknyttet, hvilket især skyldes det anerkendte ungdomsakademi La Masia. Catalanerne er her lykkedes med at opfostre stjernespillere som Lionel Messi, Andrés Iniesta, Gerard Piqué og den nuværende Barca-træner Xavi.

Gerard Deulofeu fik også sin fodboldopdragelse hos La Masia, hvor han blev betegnet som et af akademiets største talenter. Catalanteren lykkedes også med at få sin seniordebut på førsteholdet tilbage i 2011 under den daværende cheftræner Pep Guardiola.

Den nu 28-årige Deulofeu nåede dog aldrig at slå igennem på Camp Nou, selvom han ellers fik chancen i flere omgange. Catalaneren nåede derfor kun at få 23 kampe for Barca, inden han ellers blev sendt på forskellige låneophold til Everton, Sevilla og Watford.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er heldigvis lykkedes for Deulofeu at få mere styr på karrieren, hvor han siden 2020 har optrådt for Udinese. Den hurtige kantspiller er en af holdets allerbedste spillere, hvilket også kan aflæses på hans statistik, hvor han de sidste to sæsoner har bidraget med imponerede 16 mål og 12 assists i 52 kampe for italienerne.

Catalaneren deltog forleden i et interview med Cadena SER, hvor han kom ind på tiden hos Barca, og årsagen til, hvorfor han aldrig blev en succes på Camp Nou.

'Jeg nåede at spille for Barca i to omgange, og det er jeg utrolig stolt af. Jeg havde brug for mere hjælp end den jeg fik for at blive mere stabil i mit spil og i mit mindset. Jeg fik debut på et storslået Barca-mandskab, hvor jeg også må erkende, at jeg ikke havde niveauet til at bryde igennem' sagde angriberen.

Deulofeu kom også ind på på stortalenterne Pedri og Gavi, som netop har formået at få deres gennembrud, og som allerede er etablerede dele af det spanske landshold.

'Hvis du skal lykkes med at få succes hos Barca, så skal du have et helt exceptionelt højt niveau som Pedri og Gavi. Jeg havde alt for mange urelmæssigheder i mit spil, hvilket de ikke har, og deres niveau er helt utroligt i forhold til deres unge alder. Jeg havde ikke deres niveau, og ydedede ikke den præstation, der skal til, hvilket betød at jeg var til sidst måtte gå min vej' erkendte Deulofeu til slut.

.:FORSIDE:.