fbpx
Annonce

Det kan der ske med Martin Braithwaite

FCBARCELONA.DK - 31.07.22

© Getty Images
// Martin Braithwaite

For tiden er der intet, der tyder på, at Martin Braithwaite er velkommen i FC Barcelona. Xavi har ikke set hans vej i mange måneder, og det kommer ikke som nogen overraskelse, at Braithwaite ikke passer ind i en klassisk tiki-taka spillestil. Men hvor skal Braithwaite så hen? Her kigger vi på nogle af de muligheder, som ligger lige til højrebenet.

Sagaen om Martin Braithwaite har været længe undervejs. Ifølge mange medier ønsker han ikke at skifte fra sin drømmeklub, men samtidig virker han uønsket i FC Barcelona. Træneren Xavi ser ikke ud til at have fremtidsplaner for Braithwaite, og derfor er der også andre klubber, der har forhørt sig.

Rygtebørsen i fodbold er altid spændende at følge med i, og det på mange måder virker det lidt som et live spil, som man kan satse og bette på. Faktisk er der mange, der better på transfers, og der kan være gode odds for the Braithwaite-skifte i den nærmeste fremtid. Her kan du læse mere om, hvem der er værd at satse på.

De oplagte valg
Braithwaite har spillet i Spanien i en årrække efterhånden, og derfor er der også mange spanske klubber, der er interesserede i ham. Både Valencia og Celta Vigo har været nævnt som kompetente afløsere for FC Barcelona, men spørgsmålet er om Braithwaite er villig til at opgive prestige i at være Barcelona-spiller. Uanset hvilket skridt Braithwaite tager, vil det utvivlsomt være et skridt nedad, derfor er en sovende kæmpe som Valencia måske ikke en tosset destination.

Den sikre danskerklub
Braithwaite har ikke gode erfaringer med England, hvor han tidligere har tørnet ud for Middlesbrough i Championship uden den store succes. Men efter sigende har danskerklubben Brentford forhørt sig, og det er efterhånden ikke hvilken som helst klub. Med Thomas Frank i spidsen har Brentford haft en fantastisk første sæson i Premier League ikke mindst takket være Christian Eriksens comeback til fodbolden. Om de kan give Braithwaite samme succes må tiden vise.

Fra storklub til storklub
Det seneste fra rygtebørsen er, at den hollandske storklub Ajax Amsterdam skulle være interesseret. Der er utallige ligheder mellem FC Barcelona og Ajax, og derfor ville et skifte ikke være helt ved siden af. Det plejer dog som oftest at være hollandske stortalenter fra Ajax, der skifter til FC Barcelona. Her kan stjernespillere som Frenkie de Jong og stortalenter som Sergiño Dest blandt andet nævnes. Derfor er et skifte måske overraskende, men ikke umuligt.

Uanset hvor Braithwaite ender henne (eller om han bliver i Barcelona), er det spændende at følge med i. VM står for døren, og hvis ikke han finder en ny klub inden transfervinduet lukket i august, så risikerer han at miste sin plads på landsholdet. Derfor er der mange, der håber, at han opgiver drømmeklubben for spilletid, da der er lange udsigter til det under Xavi i Barcelona. Og det kan koste dyrt på nogle af de bedste år i karrieren, hvis han lader det ske. Lad os se, hvad det bliver til.

.:FORSIDE:.