fbpx
Annonce

Der forventes afklaring om Lewandowski i denne uge

Simon Arun Vrábel - 12.07.22

// Robert Lewandowski

Med udgangen af denne uge begynder Bayern deres pre-season og målet for alle parter er at finde en løsning omkring Lewandowski inden da. De catalanske medier forventer, at der kommer en endelig afklaring på situationen i denne uge.

Situationen mellem Bayern München og Barca er forsat uforløst vedrørende den polske angriber Robert Lewandowski. Alt imens tyskerne holder catalanerne og polakken hen afsøger de markedet for en erstatning, men med den kommende pre-season lige om hjørnet, har parterne en deadline på en lille uge.

Ligesom alle de andre europæiske topklubber rejser Bayern München oversøisk for at forberede den kommende sæson. Pre-season som det kaldes er i moderne fodbold blevet en kombination af en træningslejr og en opvisningstur, hvor de europæiske klubber viser deres hold frem for deres fans i enten USA eller Asien. Af den årsag er det i alles interesse, at den trup som rejser på pre-season, er den samme som indleder sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Bayern München tager i år til USA på deres pre-season fra den 18. til den 24. juli og derfor vil det være i alles interesse, at situationen omkring Lewandowski bliver løst inden da. Selvom de catalanske medier samstemmigt melder, at parterne er kommet tættere på hinanden, kan man forsat se Thomas Müller og Lewandowski som to af hovedprofilerne i klubbens kommercielle promovering af deres pre-season.

Skulle det ske, at klubberne imod forventning ikke får enderne til at mødes inden udgangen af denne uge, mener avisen Sport at vide, at man vil håndtere Lewanowski på samme måde som man forventer at gøre med Azpilicueta og Alonso. Planen med de to Chelsea-spillere er nemlig, at de tilslutter sig truppen efter at Xavi og Co er ankommet til Miami den 23. juli, hvorefter de rejser rundt i USA frem til den 31. juli.

Lewandowski er i skrivende stund tilbage i Tyskland, hvor han træner med resten af den tyske trup, men polakken har gjort det klart for den tyske ledelse, at han ønsker at blive frigjort fra klubben i løbet af denne uge.

.:FORSIDE:.