fbpx
Annonce

Depay: 'Nyheden om mit skifte kommer snart'

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.06.21

// Depay


Memphis Depay blev igen spurgt ind til det mulige skifte til Barca i den hollandske landsholdslejr. Tidligere har han holdt kortene tæt til kroppen, men denne gang var hollænderen mere åben.

'Jeg har før sagt, at skiftet til min nye klub kommer til at blive offentliggjort helt af sig selv. Det er ikke sket endnu, så mere kan jeg ikke sige om det' sagde han ifølge det hollandske fodboldmagasin Voetball.

Han tilføjede: 'Alle ved, at jeg har været sat i forbindelse med et skifte til Barca i lang tid. Alle ved også, at jeg gerne vil spille for Koeman, men vi må vente og se hvad der ske' sagde han videre.

'Nyheden om mit klubskifte kommer snart' fortsatte Memphis Depay, der dermed hverken be- eller afkræftede skiftet til det catalanske.

Barca ligner dog et godt bud på hans nye klub. 'Alle ved at der har været samtaler og jeg tror der snart kommer nyt om dette. Vi må vente lidt, men jeg kan sige, at vi snart ved noget konkret' sagde Depay videre.

Depays udtalelser om Koeman kan derfor ikke undgå at blive opfattet som et tegn på, at et skifte til Camp Nou er under opsejling.

.:FORSIDE:.