fbpx
Annonce

Depay: 'Jeg har ikke talt med Koeman endnu'

FCBARCELONA.DK - 29.08.20

// Depay


Med tilgangen af Ronald Koeman som ny træner, rygtes den hollandske Lyon-angriber Memphis Depay til Barca som afløser for Luis Suárez. Depay selv lægger ikke skjul på, at han drømmer om at komme til en stor klub.

Den 26-årige Depay og Koeman kender hinanden fra det hollandske landshold og Barcas nye træner skulle være meget lun på sin landsmand som ny spiller i Barca. Depay kan fås til en helt anden pris end f.eks. Lautaro Martínez.

I går blev Depay bedt om at kommentere rygterne om Koemans interesse. 'Lige nu er jeg her, men man må gerne drømme om store klubber og vi må se hvad der sker, men jeg har stadig ikke talt med ham' kom de fra Depay i går efter Lyons kamp mod Dijon, hvor den hollandske angriber stod for et hattrick.

Depay er vendt tilbage fra en lang skadespause og i den følte han god støtte fra Koeman. 'Han var meget engageret i min rekuperation og han kom og besøgte mig, da han var træner for Holland. Vores forhold er godt og nu er han træner for Barca' sagde Depay videre.

Depay kom til Lyon i 2017 fra Manchester United. 'Jeg er meget glad for at være i Olympique de Lyon og jeg gør alt for at gengælde tilhængernes opbakning' afslutter han diplomatisk.

.:FORSIDE:.