fbpx
Annonce

De Jong: 'Selvfølgelig tror vi på comeback mod PSG'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.03.21

// PSG // Frenkie de Jong


Barca-spillerne ved, at det ser meget svært ud at gå videre i Champions League mod Paris Saint-Germain, men på et pressemøde i går slog Frenkie de Jong fast, at de rejser til Paris med troen på, at de kan gå videre i turneringen.

'Vi tager til den franske hovedstad for at spille om at komme videre. Det er klart, at vi selvfølgelig tror på, at det er muligt. Vi skal tro på det, og vise, at vi kan gøre det godt. Så må vi se hvad der sker' sagde De Jong klart og tydeligt.

Den første kamp mod PSG i ottendedelsfinalen blev spillet i Barcelona for nogle uger siden. Det opgør knyttede De Jong også en kommentar til. 'Jeg ved ikke om 1-4 resultatet var fair eller ej, men det er klart, at vi ikke spillede en god kamp' sagde han til det.

Tirsdag kom det frem, at Neymar ikke bliver klar til aftenens returkamp mellem PSG og Barca. Det mener De Jong er en fordel for catalanerne. 'Han er en af de bedste spillere i verden, og det, at han ikke er med i morgen aften, er bedre for os. Det gør det lidt nemmere' indrømmede midtbanespilleren.

Ilaix Moriba har gjort det rigtig godt for førsteholdet på det seneste, men det kommer ikke bag på De Jong. 'Hans præstationer overrasker mig ikke. Ved træningen har vi allerede set, at selvom han er meget ung, så har han mange kvaliteter og han arbejder hårdt. Han har en rigtig god fremtid foran sig i Barca' lød det fra De Jong.

Barcas nye præsident Joan Laporta fik også en kommentar med på vejen. 'Vi er glade for, at vi nu har en ny præsident. Det er meget vigtigt for klubben. Jeg kender ham ikke så godt, men jeg er sikker på, at vi kommer til at snakke sammen. Han har ønsket os held og lykke og bedt os om at gøre det godt i Paris' afsluttede han.

.:FORSIDE:.