fbpx
Annonce

Cruyff: 'Kun Messi kan svare på om han bliver'

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.03.21

© Getty Images
// Cruyff

Jordi Cruyff er favoritten til at blive Barcas nye sportsdirektør efter at Laporta er blevet valgt som præsident. Nu er den tidligere Barca-spiller ude at kommentere på Messis fremtid, muligheden for trofæer og klubbens nye præsident.

'Jeg ved ikke om Messi fortsætter i Barca. Jeg tænker, at det kun er ham selv som kan besvare det spørgsmål om han bliver i klubben eller ej' sagde Cruyff til radioprogrammet El Larguero.

'Det var dog gode tegn at se ham stemme ved præsidentvalget på Camp Nou sammen med sin ældste søn og se den måde han var med til at fejre comebacket mod Sevilla på. Det kom inde fra hos Messi og det viser hvad han føler for Barca, men det er kun Messi som kan svare på om han bliver' tilføjede Cruyff.

Mulighederne for trofæer i denne sæson til Barca ser Cruyff også som langt større nu. 'Hvem ville have troet for en måned siden, at Barca i dag ville være i pokalfinalen og ligaen ville se sådan ud? Det lignede at La Liga var ovre, men nu er den i live igen' sagde han.

Barca har nu fået en ny præsident, hvilket Cruyff også betegnede vigtigheden af. 'Det var på tide, at der kom en ny præsident. Det er de bedste nyheder. Det har ikke været godt for det sportslige, at Barca har manglet en præsident' afsluttede han.

.:FORSIDE:.