fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Jeg regner med at fortsætte i Barca'

Anders Lang Jensen - 31.05.22

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite er blandt de spillere, der ikke har nogen rolle at spille i fremtiden under cheftræner Xavi. Angriberen tager den dog med ro og tror på, at han igen vender situationen og fortsat er Barca-spiller i næste sæson.

Efter den danske landsholdsangriber kom tilbage fra skade har Braithwaite haft meget langt til spilletid på Camp Nou. Angriberen har i en snak med mediet bold.dk kommenteret sin situation i det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


At spille fast i næste sæson:
'Alt er muligt. Folk sagde, jeg aldrig ville komme til at spille i Barcelona, og jeg har spillet en masse. Jeg har været starter under to trænere, og nu er der kommet en tredje træner. Jeg har gjort det før og kan gøre det igen. Det er ikke noget, jeg bekymrer mig om', siger Braithwaite til bold.dk i den danske landsholdslejr.

'Vi har fantastiske spillere, men jeg er også blandt de spillere, så det er ikke noget, jeg tænker så meget over. Spillerne, du nævnte før: Messi, Suarez og så videre. På det hold startede jeg inde med de spillere. Der var jeg en starter, så jeg kan ikke se, hvorfor jeg ikke kan være det nu'.

Manglende spilletid i denne sæson:
'Selvfølgelig er det irriterende, for man vil gerne spille, men samtidig er det en del af sporten, at der er perioder, hvor det er sådan. Det må du bare acceptere, men jeg er ikke tilfreds med ikke at spille – langt fra',

'Jeg har været i sådan en situation før, hvor jeg ikke har spillet, og folk har sagt, at jeg ikke kommer til at spille, men jeg har altid fået det vendt rundt. Det er ikke noget, jeg er bekymret over, hvad der kommer til at ske over sommeren'.

Xavi:
'Jeg ved, jeg har to år tilbage. Jeg har det fantastisk i klubben. Jeg har ikke spillet så meget, men vi har en god træner, og jeg ved, jeg nok skal få chancen, hvis jeg er der og arbejder hårdt'.

'Så mange samtaler har jeg heller ikke haft, men han er tilfreds med den måde, jeg arbejder på, og det er det eneste, jeg kan kontrollere'.

En lejeaftale som en mulighed:
'Nej, overhovedet ikke. Jeg har en familie, jeg skal tænke på og så videre. Børnene ville skulle flytte skole for et år og komme tilbage. Det ser jeg ikke som en mulighed'.

Permanent klubskifte:
'Jeg har to år tilbage. Det er, hvad jeg ved. Alt andet har jeg ingen kontrol over, så det er egentlig det, jeg tænker på. Jeg er meget cool omkring det. Da jeg kom til Barcelona, har der været skriverier, og det vil der være til den dag, hvor jeg ikke er der mere. Det er ikke noget, jeg tænker over', siger danskeren og blev slutteligt spurgt om han også er i Barca efter sommerpausen.

'Det regner jeg fuldt ud med’, slutter Martin Braithwaite.

.:FORSIDE:.