fbpx
Annonce

Braithwaite: 'Et af de mest skræmmende øjeblikke'

FCBARCELONA.DK - 14.06.21

 


Barca-angriber Martin Braithwaite var søndag aften den første danske landsholdspiller, som satte ord på den forfærdelig hændelse i lørdagens EM-kamp mellem Danmark og Finland. Her faldt Christian Eriksen som bekendt om på banen og fik hjertestop.

Det var forfærdelige scener som udspillede sig i slutningen af første halvleg af lørdagens EM-gruppekamp mellem Danmark og Finland. Her faldt Christian Eriksen om på banen, hvorefter han måtte genoplives med hjertemassage og hjertestarter foran de chokerende spillere og fans I Parken.

Heldigvis kom der gang i Eriksens hjerte, inde han blev kørt til Rigshospitalet. Og dagen derpå er midtbanekreatørens tilstand stabil og han er ved godt mod. Det fik Martin Braithwaite til at skrive en kort besked på de sociale medier.

'I går aftes var en af de mest skræmmende øjeblikke i mit liv. Mine tanker er med Christian, hans Kone, hans børn og familie. Jeg er taknemmelig for, at hans tilstand er stabil og at han er i live. Lige nu er det alt, der betyder noget. Jeg håber at se dig snart, min ven' skriver Braithwaite på Twitter.

Teksten er akkompagneret af et billede med spillerne stående i en rundkreds kort inden, at spillet blev genoptaget efter det forfærdelige uheld.

Se Braithwaites besked på Twitter herunder.




// Eriksen
.:FORSIDE:.