fbpx
Annonce

Bliver Martin Braithwaite Barcas eneste EM-finalist?

FCBARCELONA.DK - 07.07.21

// Martin Braithwaite


I går blev Busquets, Alba, Pedri og Garciá sendt ud af EM, da Spanien tabte til Italien i semifinalen. Dermed er Braithwaite den eneste Barca-spiller tilbage ved slutrunden og i aften skal han forsøge at komme i finalen med Danmark.

Barca havde spillere som De Jong, Memphis Depay, Dembélé, Griezmann, Lenglet, Pedri,. Busquets, Alba og García med ved EM for henholdsvis Holland, Spanien og Frankrig, så chancerne for at blive repræsenteret i finalen så på forhånd gode ud.

Næppe mange ville have gættet på, at Martin Braithwaite ville blive den sidste af Barca-spillerne der forlader EM, uanset hvordan det går i aftenens semifinale, hvor Danmark møder England på Wembley.

England er kæmpefavorit og danskere kommer på en svær opgave, men iden er ikke umulig. Her kan Braithwaite med sin erfaring og altid hårde arbejde for holdet, komme til at udgøre en afgørende forskel.

Det er den allerstørste scene at vise sig frem på og det skal nok give lidt ekstra motivation, hvis det da er muligt. Når Braithwaite vender tilbage for at træne i Barcelona, vil der med garanti være anerkendelse for holdkammeraterne, for ingen nåede længere ved EM end danskeren.

I aften skal Braithwaite og de danske holdkammerater så forsøge at tage det sidste skridt frem mod en EM-finale. Lykkes det, vil det skabe glæde i Barcelona at være repræsenteret i en EM-finale. Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på DR1.

.:FORSIDE:.