fbpx
Annonce

Besiktas meldes interesseret i Luuk de Jong

FCBARCELONA.DK - 02.01.22

// Luuk de Jong

ps5 art


Barca vil gerne af med Luuk de Jong her i januar måneds transfervindue. Cádiz vil gerne overtage hollænderen, men nu meldes også tyrkiske Besiktas på banen med interesse. Det hele vil dog afhænge af Luuk de Jong selv.

Det er ingen hemmelighed at Luuk de Jong er en af de spillere som Xavi gerne ser forlade klubben her i januar, så der skabes plads til andre spillere. Hollænderen er lejet for sæsonen i Sevilla, der tilsyndeladende ikke har noget imod, at Barca sender spilleren videre.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at Besiktas har Luuk de Jong på listen over ønskede forstærkninger her i vinterens transfervindue. Tyrkerne føler behov for at styrke angrebet og her er Barca-spilleren altså en af de muligheder de kigger på.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tidligere har også Fenerbahce været nævnt som en mulighed for Luuk de Jong, akkurat som Cádiz, der allerede har en aftale på plads med Sevilla og Barca, men uden at få accept fra Luuk de Jong selv.

For Barca er det godt at der er interesse for den hollandske angriber, for det øger mulighederne for at finde en ny klub til ham. Det hele vil dog afhænge af Luuk de Jong selv, for han skal acceptere at forlade Barca i utide.

.:FORSIDE:.