fbpx
Annonce

Barcas nye spillertrøje er lavet af plasticflasker!

FCBARCELONA.DK - 16.06.21

© FC Barcelona
// Trøjer

I går præsenterede Barca spilledragten for sæsonen 2021/22 og udover det noget specielle design vakte det også opsigt, at Nike har produceret trøjen med genbrugsmateriale fra brugte plasticflasker.

Helt i takt med tiden har Nike tænkt genbrug ind i produktionens af Barcas nye spilledragt for den nye sæson. Det er nemlig en kendsgerning, at polyester-trøjen er lavet af genbrugsmateriale.

Ansu Fati og Riqui Puig var på podiet sammen med Marta Torrejón og Caroline Graham Hansen fra klubbens kvindehold. De bar alle den nye spilledragt, som præsident Joan Laporta tydeligvis var meget begejstret for.

Der er en dybere mening med designet, for det skal understrege klubbens tilhørsforhold til byen Barcelona og landet Catalonien. Det er klubbens klublogo der har inspireret designet, med Sant Jordi korset fra byens våbenskjold, det catalanske Senyera-flag og nederst klubbens velkendte blau-grana striber.

Ærmerne på trøjen har hver sin farve, rød og blå selvfølgelig. Det er samme er buksebenene i dragtens shorts, men omvendt i forhold til ærmerne.

Om en måned præsenteres holdets udebanedragt.

.:FORSIDE:.