fbpx
Annonce

Barca overgår klart Real Madrid ved EM

FCBARCELONA.DK - 05.07.21


Barca-fans kan glæde sig over, at der stadig er fem Barca-spillere med ved EM, her hvor man er nået frem til semifinalerne. Hos ærkerivalerne Real Madrid må man se langt efter egne spillere, for de er alle sendt hjem.

Der rivaliseres altid mellem Barca og Real Madrid, også på andre fronter end de indbyrdes kampe og kampen om trofæer. Derfor er det ikke overraskende de catalanske medier der hæfter sig ved, at Barca stadig er fint repræsenteret ved EM, mens alle Madrids spillere er blevet sendt ud af slutrunden.

Barca har som bekendt Braithwaite med hos Danmark, samt Busquets, García, Pedri og Alba hos Spanien, altså fem i alt. Det er den første slutrunde i historien, hvor Real Madrid ikke har spillere med på det spanske landshold.

De havde derimod otte mand med på andre landshold, Hazard og Courtois hos Belgien, Benzema og Verane hos Frankrig, Modric fra Kroatien, Kroos fra Tyskland, Alaba fra Østrig samt Bale hos Wales. Ingen af disse lande nåede til semifinalen, så EM sluttede for Real Madrids vedkommende allerede i semifinalen.

Barca har sagt farvel til blot fem spillere, nemlig Griezmann, Dembélé, Lenglet, De Jong og Memphis Depay.

.:FORSIDE:.