fbpx
Annonce

Barca har allerede afløseren klar for Alonso

Peter Vyff - 07.11.23

// Alex Valle

Marcos Alonso har ikke fået meget spilletid i denne sæson, som også forventes at blive hans sidste hos Barca. Catalanerne har angiveligt allerede fundet en afløser for spanieren, nemlig den udlejede La Masia-spiller, Álex Valle.

Det har ikke været nogen nem tid for Marcos Alonso, siden skiftet fra Chelsea i forrige sæson. Den rutinerede forsvarsspiller skulle oprindelig have taget kampen op med Jordi Alba om spilletiden på venstre back, men efter Alejandro Baldes gennembrud, måtte begge spillere give fortabt.

Alba skiftede sidenhen til Inter Miami, mens Alonso i denne sæson har ageret backup for Balde. Det er imidlertid kun blevet til seks optrædener for spanieren, og selvom han nok skal få chancen, når der spilles Copa del Rey, forventes han ikke at være en del af holdet til næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har nemlig ikke tænkt sig at forlænge Alonsos kontrakt, og der ledes derfor istedet efter en afløser, der skal være backup for Balde. Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca allerede en erstatning klar, som skulle være den 19-årige Álex Valle, der er fundet internt i klubben.

Catalaneren, der i sidste sæson spillede for andetholdet, Barca Atlétic, blev i sommer udlejet til Levante i Segunda División. Valle har her etableret sig som en fast del af startopstillingen, hvor det er blevet til ni kampe ud af ni mulige, og bortset fra en kamp, har han fået fuld spilletid i dem allesammen.

Stortalentet har dog siddet ude i de sidste fire kampe med en muskelskade, hvor det samtidig også kun er blevet til en sejr for Levante. Potentialet hos Valle er derfor stort, og han har allerede været oppe og snuse til seniorholdet, da han i sommer deltog i Barcas træningstur til USA.

Xavi har indtil videre også fået fuld tilbagebetaling fra alle de talenter som han har satset på, og derfor er han heller ikke bange for at satse på endnu en ungdomsspiller. Alt tyder derfor på at Valle kan få en spændende rolle i næste sæson, og forhåbentlig gøre sig gældende, selvom hans rolle i første omgang vil være som backup for Balde.



 

.:FORSIDE:.