fbpx
Annonce

Barca forventes at forlænge Tenas' kontrakt med to år

Peter Vyff - 01.04.23

// arnau tenas

Arnau Tenas bliver sandsynligvis reservemålmand i næste sæson, da Iñaki Peña ser ud til at forlade Camp Nou. Ledelsen planlægger derfor at aktivere en automatisk to-årig forlængelse i Barca Atlétic-kaptajnens kontrakt.

Barca ser ud til at miste Iñaki Peña efter denne sæson, da reservemålmanden ønsker fast spilletid. Det er ikke muligt hos Barca, hvor Marc-André ter Stegen har leveret en fremragende sæson hidtil, og hvor defensiven har været historisk stærkt spillende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 24-årige Peña har derfor bedt sine repræsentanter om at tage imod tilbud fra potentielle bejlere, da han kan forlade Camp Nou transferfrit efter denne sæson. Spanierens ønske om at skifte har skabt en smule problemer hos ledelsen, som ellers havde håbet på at forlænge med den tidligere La Masia-spiller.

Catalanerne skulle dog nu være indforstået med Peñas beslutning, og ledelsen har derfor ifølge avisen Mundo Deportivo drejet fokus imod Arnau Tenas, der er holdets tredjemålmand, og den aktuelle anfører på andetholdet Barca Atlétic.

Den 21-årige Tenas har også kontraktudløb efter denne sæson, men ledelsen kan automatisk forlænge hans nuværende kontrakt med to år, hvilket de eftersigende planlægger. Catalaneren står dermed til at blive holdets andenmålmand til næste sæson.

Den nuværende anfører for Barca Atlétic beskrives som en reaktionsstærk målmand, som er kendt for sin smidighed og sit fodarbejde, hvilket er noget der værdsættes højt på Camp Nou. Tenas skulle ydermere også være ganske tålmodig anlagt, og parat til at vente på hans mulighed for spilletid på førsteholdet.

Intet er dog afgjort endnu, og Peña kan stadig nå at forlænge sit ophold på Camp Nou. Og skulle det ske, så betyder det ifølge Mundo Deportivo, at Tenas kan blive udlejet for at holde hans udvikling igang, da trænerstaben er enige om at hans potentiale er skyhøjt.



.:FORSIDE:.