Barca forlod Champions League med stoltheden intakt

FCBARCELONA.DK - 11.03.21

// PSG // Champions League

Efter at have tabt den første ottendedelsfinale til PSG med 1-4 leverede Barca onsdag en særdeles flot præstation, hvor man gjorde alt rigtigt undtagen at score på de massevis af chancer, som man skabte. Catalanerne forlader Champions League med hovedet højt.

Efter en katastrofal første ottendedelsfinale i Champions League mod PSG hjemme på Camp Nou, hvor franskmændene vandt med hele 1-4, var det et forvandlet Barca-mandskab, som onsdag skulle forsøge at skabe endnu et europæisk mirakel.

Catalanerne spillede en fremragende første halvleg, hvor man nærmest udspillede franskmændene og skabte massevis af chancer. Desværre for Barca manglede effektiviteten foran mål, hvor man misbrugte kæmpe muligheder.

Derudover havde Barca ikke heldet med sig i Paris, da Clement Lenglet begik et uheldigt straffespark, mens Lionel Messi i slutningen af første halvleg brændte et straffespark, som kunne have ændret udfaldet af kampen.

Barcas exit i Champions League ændrer dog ikke på, at catalanerne leverede en formidabel indsats og formåede at forlade den europæiske turnering med stoltheden intakt. På trods af skuffelsen viste Barca endnu engang lovende takter, flot spil og fighterånd, hvilket er positivt for fremtiden på Camp Nou.