fbpx
Annonce

Barca er kommet bagud otte gange i denne sæson

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.12.20

© Getty Images
// Real Sociedad

Denne sæson har indtil nu ikke været som man har kunne håbe på som Barca-fan. Det afspejler sig da også i mange af kampene indtil videre, hvor catalanerne er kommet bagud hele otte gange indtil videre.

Med sejren over Real Sociedad onsdag aften indtager Barca nu en femteplads i ligaen. Det er en plads, som er skuffende for Barca, der normalt ligger nummer et i tabellen, eller er med helt i toppen i kampen om mesterskabet.

En af de medvirkende årsager til Barcas placering i ligaen skyldes helt sikkert, at catalanerne er kommet bagud i usædvanligt mange kampe i denne sæson. Barca kom også bagud til at starte med Real Sociedad onsdag aften, og det betyder, at klubben er kommet bagud i otte kampe i denne sæson.

Kun en enkelt gang efter, at Barca er kommet bagud i denne sæson, har klubben formået at vende det til en sejr. Det skete mod baskerne i går. Ellers er Barca blevet budt to uafgjorte kampe mod Sevilla og Alavés og fem nederlag mod Getafe, Real Madrid, Atlético, Cádiz og Juventus i de kampe de er kommet bagud i.

.:FORSIDE:.