fbpx
Annonce

Barca er allerede begyndt at sælge Depays trøje!

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.21

© Getty Images
// Depay

Memphis Depay må være meget tæt på at skifte til Barca, for lørdag var det muligt at vælge hollænderens navn på spilletrøjerne i klubbens officielle webshop. Det skriver den catalanske avis Sport.

Det står endnu ikke klart hvilken klub, der bliver Depays næste en af slagen i den nye sæson. I de seneste uger har Barca lignet den nye destination. Når man har kunne vælge Depays navn i webshoppen i dag forstærker det kun rygterne om, at Depay er på vej til Barca.

Da Depay ikke officielt er Barca-spiller på nuværende tidspunkt må det have været en teknisk fejl fra catalanernes side, at man kunne vælge hans navn bag på spilletrøjerne, men det er før set, at Barca har lavet sådanne fejl.

I 2018 da Barca hentede Coutinho kom de til at sætte ham på hjemmesiden før skiftet blev officielt. Det er sandsynligvis endnu fejl af samme slags fra Barcas side i forbindelse med Depay, men et skifte til Camp Nou må være tæt på. Ifølge flere catalanske medier kan Barca annoncere signingen af den 27-årige angriber i næste uge.

.:FORSIDE:.