fbpx
Annonce

Avis: Valencia vil have Braithwaite i bytte for Gayá

FCBARCELONA.DK - 27.06.21

// Martin Braithwaite // Gayá


Martin Braithwaites fremtid i Barca tegner usikker og der spekuleres i, hvor han eventuelt tager hen. Nu bringes danskeren i spil i en byttehandel med Valencia, hvor venstrebacken José Luis Gayá rejser den anden vej.

Trods store problemer de seneste sæsoner regnes Valencia for en af de store klubber i spansk fodbold. Da Braithwaite samtidig kan blive holdkammerat med Daniel Wass, ligner det ikke noget dårligt skifte for den danske landsholdsangriber.

Barca har kig på Valencias venstre back Gayá, der er med Spanien til EM. Her slås han med Jordi Alba om spilletiden, en kamp som Alba lige nu har taget førringen i. Den 26-årige Gayá ses som en god afløser for den aldrende Alba hos Barca.

Der er samtidig forlydender om stor interesse for Alba i Italien, så måske et overraskende skifte her kan komme på tale og så vil Gayá være endnu mere oplagt at hente.

Valencia er tilsyneladende ikke afvisende overfor en byttehandel. Carles Aleña er på blokken og det samme skulle Braithwaite altså være. Med danskerens gode indsats ved EM er Valencias interesse næppe dalet de seneste dage.

.:FORSIDE:.