fbpx
Annonce

Avis: 7 ud af 8 advarsler i lokalderby var for brok

Simon Arun Vrábel - 03.01.23

// Espanyol

Xavi sidder med stor sandsynlighed med en vis grad af frustration over sine spillere, for i løbet af lørdagens lokalderby mod Espanyol, fik de hele syv advarsler for at brokke sig til dommer Mateu Lahoz.

Selvom det er svært at finde nogen som var tilfredse med dommer Mateu Lahoz i lokalderbyet imod Espanyol, så må Xavi alligevel sidde tilbage med en vis portion irritation og skuffelse over sine spillere. Faktum er nemlig, at hele syv ud af otte af de advarsler som Barca-spillerne modtog i kampen var for brok til dommeren. Netop det emne har cheftræneren med stor sikkerhed nævnt for sine spillere inden opgøret.

Allerede i optakten til kampen imod Espanyol var der fokus på dommer Mateu Lahoz og det var ikke for det positive. Lahoz blev nemlig sendt hjem fra VM i Qatar, da  FIFA ikke var tilfreds med hans håndtering af kampen imellem Argentina og Holland.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor blev Xavi specifikt spurgt ind til valget af dommer på det obligatoriske pressemøde inden kampen mod Espanyol. 'Jeg er fint tilfreds med, at han er kampens dommer. Jeg kan godt lide ham, for han taler meget med spillerne og han har ofte været dommer for mig da jeg selv spillede. Det er svært at være dommer, for alle brokker sig hele tiden. Jeg er dommer ved vores træninger og det er virkelig ikke nemt' sagde han dengang.

Derfor er der ingen tvivl om, at Xavi har talt med sine spillere om, at de skulle passe på med at brokke sig. Derfor må cheftræneren da også sidde tilbage med en vis portion af frustration. Der er ingen tvivl om, at kampen slet ikke blev styret professionelt fra Lahoz’s side, men ifølge avisen Mundo Deportivo, så modtog Barca hele syv ud af deres samtlige otte advarsler for brok og det kan ingen være tilfredse med.

Resultatet er nu, Jordi Alba må sidde over i den svære udekamp imod Atlético Madrid, mens Ferran Torres blot er ét gult kort fra karantæne. Udover topkampen imod Atlético Madrid så venter der en række svære kampe imod blandt andet Girona og Real Betis og derfor ønsker Xavi at have hele sit hold til disposition. Her er der ingen tvivl om, at cheftræneren ikke vil acceptere advarsler og karantæner for brok, så det bliver helt sikkert et tema som bliver berørt inden holdets næste kamp.



.:FORSIDE:.