fbpx
Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Real Sociedad

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.12.20

© Getty Images
// Real Sociedad

Denne onsdag er der igen kamp på programmet for Barca, når de i aften tager imod ligaens nummer et fra Real Sociedad. Men hvordan starter catalanerne mod baskerne? Få et bud på startopstillingen lige her.

Som man har set i de seneste kampe, så mener den catalanske avis Sport, at Ter Stegen starter i målet med Dest, Araujo, Lenglet og Jordi Alba foran ham i forsvaret. Det er der ikke usikkerhed om.

Det ser der heller ikke ud til at være på den defensive midtbane. De Jong er stensikker nummer et her, mens Busquets og Pjanic dyster om at være nummer to. Det ser dog ud til, at Koeman foretrækker catalaneren.

Tvivl er der til gengæld en smule om den ene af de fire offensive pladser. Sport er ret sikre på, at Messi, Griezmann og Braithwaite starter inde. Den sidste plads kommer til at stå mellem Pedri eller Coutinho, men avisen har valgt Pedri.

Kampen mod Real Sociedad hjemme på Camp Nou starter klokken 21.00, så det vil sige, at den officielle startopstilling er klar her på fcbarcelona.dk omkring klokken 19.45. Kampen vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.