fbpx
Annonce

Avis: Ronaldo tilbød sig til Barca efter United-brud

FCBARCELONA.DK - 02.01.23

// cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo har netop skrevet kontrakt med Al Nassr i Saudi Arabien, men inden da tilbød han sig angiveligt til flere klubber, efter at bruddet med Manchester United var en kendsgerning. En af disse klubber var Barca!

Da det lå fast at Manchester United og Cristiano Ronaldo i slutningen af november valgte at ophæve samarbejdet i utide, gik den portugisiske spiller og hans agent Jorge Mendes i gang med at søge andre muligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo, ønskede Ronaldo at fortsætte på højeste niveau i Europa. Derfor blev flere klubber kontaktet og tilbudt forhandlinger om en kontrakt. PSG, Barcelona, Real Madrid og Sporting de Portugal var ifølge avisen de klubber som offensivspilleren allerhelst ville til.

Hans første prioritet skulle have været Real Madrid, som han håbede ville vise ham en gestus og tage ham tilbage. Invitationen kom dog ikke og heller ikke i Barcelona stod man klar med åbne arme. Svaret var det samme fra PSG og Sporting de Portugal.

Det er derfor slet ikke umuligt, at man kunne have set Ronaldo i Barca-trøjen, hvis Xavi måtte have ønsket det og økonomien ville tillade det. Nu må portugiseren i stedet fortsætte karrieren på et klart lavere sportsligt niveau.



.:FORSIDE:.