fbpx

Avis: Raphinha har taget Roque under sine vinger

Peter Vyff - 06.01.24

 


Efter flere måneders spekulationer, skiftede Vitor Roque endelig til Barca i sidste uge. Stortalentet har hurtigt fundet sig tilpas på holdet, hvilket især skyldes Raphinha, der har taget sig af landsmanden.

Barca sikrede sig allerede i sommer den talentfulde Vitor Roque, der i sidste uge ankom fra Athletico Paranaense. Teenageren føler sig efter sigende allerede godt tilpas i Catalonien, hvor hans holdkammerater, og især Raphinha, skulle have taget godt imod ham. Det skriver avisen Sport, der også fortæller, at de to landsmand hurtigt skulle have fundet hinanden i omklædningsrummet, hvor de har skabe ved siden af hinanden, hvilket næppe er tilfældigt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Som brasilianer, har det altid været forbundet med store forventninger at stille op for Barca, og noget af det pres har Raphinha tilsyneladende tænkt sig at gøre lettere for Roque. Det er helt sikkert noget, der glæder ledelsen, da de har investeret en stor sum penge i angriberen, der efter planen skal lede holdets angreb de næste mange år.

Barca formkurve betyder også, at der hurtigt kan blive brug for Roque, der dog for nu står bag Robert Lewandowski i køen til spilletid. Alt kan dog ske, især hvis braslianeren finder ind i et godt samarbejde med Raphinha, der har hårdt brug for at finde topniveauet, efter en middelmådig første halvdel af sæsonen.// Raphinha // Vitor Roque
.:FORSIDE:.