fbpx
Annonce

Avis: PSG og Chelsea viser interesse for Pjanic

FCBARCELONA.DK - 20.05.21

// Miralem Pjanic


Meget tyder på at Miralem Pjanic forlader Barca efter et skuffende ophold, både for ham selv og for klubben. Nu tales der om at både PSG og Chelsea viser interesse for den erfarne midtbanespiller.

Det er slet ikke gået som håbet med Pjanic, efter at han sidste sommer kom til Barca i en noget mærkværdig byttehandel med Arthur Melo, der tog den modsatte vej til Juventus. Det bytte var der ikke mange i Barcelona der forstod og det handlede nok også mere om økonomi end om det sportslige.

Alligevel var det forventet at Pjanic med sin store internationale erfaring kunne hjælpe Barca, men det er kun blevet til en perifær rolle, hvor spilletiden med tiden er næsten helt forsvundet. Derfor er det oplagt, at Barca hurtigt sender spilleren fra Bosnien videre i karrieren.

Pjanic er stadig en eftertragtet spiller og avisen Sport fortæller, at både PSG og Champions League finalisterne fra Chelsea er klar med tilbud på midtbanespilleren, når transfervinduet åbner i juni måned.

Pjanic selv vil næppe modsætte sig et skifte trods kun én sæson i Barca. Han har flere gange udtrykt skuffelse over den manglende spilletid og det ændrer sig næppe i næste sæson, så mon ikke han gerne vil videre til anden stor klub, hvor træneren tror mere på ham.

.:FORSIDE:.