Avis: Neto har anmodet om at forlade Barca

FCBARCELONA.DK - 16.01.21

© Getty Images

Barcas reservekeeper, Noberto Murara Neto, er tilsyneladende ikke tilfreds med sin rolle i Barca, hvor han står i skyggen af Ter Stegen. I jagten på spilletid skulle brasilianeren have bedt om at komme væk i januars transfervindue.

Det er avisen Sport der kan fortælle om Netos ønske om at komme væk, jo før, jo bedre. Den brasilianske målmand får ikke meget spilletid under Koeman og det er han ikke tilfreds med. Kun i Copa del Rey kan han forvente at spille og det bliver ikke til mange kampe, efter at der kun spilles én kamp i runderne frem til semifinalerne.

Derfor skulle Neto have meddelt Barcas sportslige ledelse, at han gerne vil sælges her i januar, hvis han finder en klub der er klar til at give ham en hovedrolle.

Han indledte ellers sæsonen med masser af spilletid, fordi Ter Stegen sad ude efter en knæoperation. Her gjorde Neto det udemærket, men da Ter Stegen var klar igen, overtog han straks pladsen i målet. Siden har man næsten intet set til Neto og det skulle være årsagen til, at han gerne vil væk.

Spørgsmålet er så om Barca er klar til at slippe Neto. Det ville lune med nogle penge i klubkassen og umiddelbart står B-holdets Iñaki Peña klar til at overtage rollen som reservekeeper, så et salg kan ikke afvises på forhånd.

Det bakkes op af, at Barca havde Neto på salgslisten efter sidste sæsons afslutning, men det blev der lavet om, da Ter Stegen skulle opereres. Her vidste man, at der ville blive brug for Neto, men nu er situationen en anden.

.:FORSIDE:.