fbpx
Annonce

Avis: N'Golo Kanté foretrækker Barca-skifte

Peter Vyff - 10.12.22

// N'Golo Kanté

topbar222

Barca har stadig store økonomiske problemer og klubben forsøger derfor at finde transferfrie forstærkninger til næste sæson. Et varmt emne er N'Golo Kanté, som angiveligt også ønsker at tilslutte sig Camp Nou.

Barcas sportslige ledelse har de sidste par sæsoner haft stor succes med at forstærke førsteholdet med transferfrie spillere, såsom Memphis Depay, Eric García, Pierre-Emerick Aubameyang og Andreas Christensen. Catalanerne skulle nu eftersigende have fokus på N'Golo Kanté, hvis kontrakt udløber med Chelsea efter sæsonen.

Barca skulle angiveligt også have forsøgt at hente franskmanden i det foregående transfervindue. Ledelsen besluttede sig dog for at forstærke sig med den transferfrie Franck Kessié, som dog langt fra har formået at slå igennem på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne søger derfor stadig efter en defensiv midtbanespiller, hvilket også lader til at blive endnu mere nødvendigt med Sergio Busquets' forventede exit. Ledelsen er derfor ekstremt opsat på at hente Kanté, som ifølge avisen Mundo Deportivo også ønsker at skifte til Camp Nou.

Den 31-årige franskmand skulle eftersigende have taget kontakt til Barca i løbet af de sidste par uger, hvor Kanté skulle have fortalt at han ønsker at forlade Premier League. Catalanerne skulle angiveligt have gengældt interessen, selvom der er enkelte bekymringer om Chelsea-spillerens fysiske tilstand.

Kanté har døjet med en række skader de sidste to sæsoner, hvilket også er årsagen til, at på nuværende tidspunkt ikke er en del af Frankrigs landsholds til VM i Qatar. Barca forventes at tage stilling til franskmanden snarest, og ifølge Mundo Deportivo kan en transfer allerede blive færdigforhandlet efter årsskiftet.

Den hårdtarbejende Kanté kan helt sikkert forstærke holdet på Camp Nou, hvor han med sine bolderobringer og dybdeløb kan skabe flere muligheder i Barcas spil. Chelsea-spilleren nærmer sig dog slutningen af karrieren, og det bliver spændende at se, hvordan ledelsen på Camp Nou håndterer situationen.



.:FORSIDE:.