fbpx
Annonce

Avis: Memphis Depay offentliggøres i næste uge

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.06.21

// Depay


Barca har allerede præsenteret tre nye forstærkninger i denne uge, men allerede i næste uge forventes den fjerde signing til holdet at blive offentliggjort. Her tyder det på, at det bliver den hollandske stjerneangriber Memphis Depay.

I næsten to ugers tid har det ligget fast i de catalanske medier, at Depay skifter til Barca denne sommer, men skiftet har ikke været meldt ud endnu fra klubbens side, da der har været tvivl om Koemans fremtid på trænerposten i Barca.

Det er netop Koeman, som insisterer på at få sin landsmand Depay til den catalanske storklub. Depay vil helst skifte til Barca, men på grund af uvisheden om Koemans fremtid hos catalanerne er skiftet endnu ikke blevet realiseret.

Med tanke på onsdagens meldinger fra Catalonien om, at Koeman med næsten al sandsynlighed bliver i Barca som træner i næste sæson, så melder den catalanske avis Sport, at Memphis Depay bliver offentliggjort som ny spiller i Barca i starten af næste uge.

Dermed tyder det på, at Depay bliver den anden forstærkning til angrebet efter, at Barca i mandags præsentede Sergio Agüero som ny angriber i klubben. Derfor kan det godt forventes, at flere af holdets offensive spillere forlader catalanerne i løbet af transfervinduet.

.:FORSIDE:.