fbpx
Annonce

Avis: Laporta har indledt jagten på Håland

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.03.21

// Håland


Joan Laporta har ikke været præsident for Barca længe, men han er allerede nu begyndt at kigge på nye spillere. En af dem som står højt ønskelisten er Erling Håland og derfor har Laporta nu angiveligt kontaktet hans agent.

Ifølge den catalanske avis Sport, så har Joan Laporta indledt jagten på den norske komet Erling Håland ved at kontakte hans repræsentanter, herunder superagenten Mino Raiola. Laporta ønskede ifølge avisen at tale med Raiola om Hålands situation og for at vise Barcas interesse.

At sikre sig Håland til sommer kommer dog til at blive svært for Laporta, men Sport påpeger, at det ikke er umuligt for Barcas nye præsident. Hvis Barca får solgt de rette spillere og får sænket lønudgifterne, så kan catalanerne få råd til Dortmund-spilleren.

Hvis det sker, at Barca får råd til Håland, så er der ikke lang vej igen for at sikre sig den 20-årige angriber. Laporta har nemlig et godt forhold til Mino Raiola og Håland skulle heller ikke være afvisende overfor at komme til Camp Nou, men i sidste ende er det op til spilleren selv at afgøre sin fremtid.

Mange spillere er allerede blevet sat i forbindelse med Barca, men Håland skulle være den spiller, som Laporta allerhelst vil hente til Barcelona i sommerens transfervindue. Det er da heller ikke svært at forstå med den målnæse som nordmanden har vist denne sæson.

.:FORSIDE:.