fbpx
Annonce

Avis: Lacazette er en billig mulighed til sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.03.21

// Lacazette


Med en ny præsident på plads i Barca, kan den sportslige ledelse nu begynde at planlægge hvem de vil hente til klubben i sommerens transfervindue. Her nævnes Arsenals Lacazette som en mulighed.

Efter Laportas valgsejr er flere navne som Agüero, Alaba og García allerede blevet nævnt, men nu sættes en anden angriber også i forbindelse med Barca. Der er tale om Alexandre Lacazette fra Arsenal. Ifølge lokale medier i Barcelona er franskmanden en billig mulighed for Barca.

Lacazette kom til Arsenal i sommeren 2017 fra Lyon, men i sommeren 2022 har han kontraktudløb med den engelske klub. I den forbindelse skriver den catalanske avis Mundo Deportivo, at Lacazette kan hentes med rabat til sommer, fordi han her vil have et år tilbage af sin kontrakt.

Angrebet er eftersigende et af de steder på banen, som Barca gerne vil forstærke når transfervinduet åbner igen. Navne som Agüero, Depay og Håland er allerede nævnt, men nu ser 29-årige Lacazette altså også ud til at være en mulighed for catalanerne, der altid er på udkig efter mulige forstærkninger.

Selvom Lacazette kan hentes billigere til sommer er det nok ikke sikkert, at Barca har råd til angriberen. Det tyske transfermedie Transfermarkt vurderer, at Lacazette lige nu er 35 mio. euro værd. Spørgsmålet er derfor om det ikke er bedre for Barcas økonomi at hente gratis alternativer til angrebet som Agüero eller Depay.

.:FORSIDE:.