fbpx
Annonce

Avis: Kays Ruiz træner med i sæsonopstarten

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.07.21

© Getty Images
// ruiz-atil

Barca er efter sigende meget tæt på at hente stortalentet Kays Ruiz tilbage til klubben efter nogle år i Paris Saint-Germain. Skiftet er ikke officielt endnu, men det meldes, at Kays Ruiz ventes at træne med førsteholdet i sæsonstarten.

Efter planen bliver franske Kays Ruiz snart præsenteret som ny spiller hos Barca B, men han får muligheden for at vise sig frem for Ronald Koeman og resten af trænerteamet i sæsonstarten. Det skriver den catalanske avis Sport.

I forvejen ventes det, at de fem B-holdsspillere Iñaki Peña, Arnau Tenas, Álex Collado, Nicolás González og Alejandro Baldé også træner med fra på mandag den 12. juli, når den første træning i den nye sæson finder sted.

Det vil sige, at der ventes seks spillere fra B-holdet ved førsteholdets sæsonstart i næste uge. Der kommer sikkert flere end seks spillere fra B-holdet med, da mange spillere fra førsteholdet er fraværende i de første uger på grund af landsholdspligter og ferie.

Der tales også om, at Arnau Comas, Mika Màrmol og Ramos Mingo kan træne med førsteholdet i sæsonstarten. Dermed ser det ud til, at Koeman kommer til at se flere af klubbens unge talenter an i optakten til den nye sæson.

Det er nok ikke noget som Koeman vil have et problem med, da han i sidste sæson gav chancen til flere unge spillere. Koeman er også klar over, at det er en del af klubbens DNA at udvikle sine egne spillere til førsteholdet.

.:FORSIDE:.