fbpx
Annonce

Avis: Jordan Henderson har tilbudt sig til Barca

Anders Lang Jensen - 18.01.24

 


Den tidligere Liverpool-anfører Jordan Henderson skiftede for et halvt år siden til saudiarabisk fodbold. Allerede nu har englænderen dog fået kolde fødder og vil videre, og angiveligt har hans agent henvendt sig til Barca.

Barca-ledelsen har holdt muligheden åben for at forstærke midtbanen denne januar måned efter Gavis slemme knæskade. Med to uger tilbage af transfervinduet ser det dog ud til, at Barca er langt fra at hente en ny midtbanespiller, for økonomien sætter store begrænsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har den nuværende Al-Ettifaq-spiller Jordan Henderson tilbudt sig selv til Barca for et par uger siden. Allerede her afsøgte englænderen sine muligheder, men efter kort overvejelse valgte Barca-ledelsen ikke at gå videre med muligheden for at skrive under med Henderson.

Først og fremmest mener man ikke, at Henderson passer ind i den taktiske filosofi. Derfor er det ikke en spiller man ikke bruge de sparsomme økonomiske resourcer på.

Jordan Hendersons oprindelige intention var altså at komme til Barca, som han vidste muligvis var på udkig efter en midtbanespiller denne vinter ovenpå Gavis knæskade. I stedet meldes Henderson nu meget tæt på en retur til europæisk fodbold og hollandske Ajax.

henderson1

// Jordan Henderson
.:FORSIDE:.